• #post

ACHradio XL

Gepubliceerd op 14.06.22

7 radiomakers ontmoeten elkaar in de studio zonder script, doelstelling of regels.

Vindt u de affiche van Signaal geslaagd? Dat is voor een groot deel te danken aan Rodrigo Fraga. Hij houdt zich bezig met artistieke projecten onder de naam flink.he en verbrandt calorieën op een skateboard. CargoVesselBlueSun is z’n radioshow op Villa Bota, tweewekelijks op donderdag.

Michiel Henneco is al even actief in de Brugse muziekscene en stampte recent een zelfverzekerde Villa Bota-radioshow uit de grond samen met Jesse Gryson: Wieder Kunn Ook Schieven Smieten. Het concept van ACHradio is vrij gelijk aan het WKOSS-programma. Wie eerst was, laten we in het midden. Feit is dat hij meestal zelf niet weet wat er aan het gebeuren is, laat staan dat de luisteraars het weten. U bent dus gewaarschuwd!

Giovanni van Meurs kent u vast van Radio Gio – fans mogen RaGio zeggen – op Villa Bota (tweewekelijks op woensdag van 17u tot 19u). Zo niet dan hebt u hem al gezien als freelancedirector, -regisseur of -cameraman. Bovendien creëert hij ook in het Lab, de creatieve broeihaard van het Entrepot. Kortom, wie Gio nog niet heeft ontmoet, kent Brugge niet zoals het zou moeten.

Andrès Vandepitte, een geboren en getogen Bruggeling van 24 jaar, heeft een befaamde radioshow op Villa Bota met Nathan: The Polish Beerclub. Maar misschien kent u hem als 1/3 van Colada Events, de Brugse skatescene, z’n cocktail delivery service of de Mehari. Nog nooit van gehoord? Dan ken je sowieso zijn prachtige bolide.

Als drummer bij Cowl maakt Arno De Grote het mooie weer. Met enige vorm van zelfspot maakt hij ook radio als Petit. Leuke plaatjes met korte praatjes. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd?

Neil Haesebrouck, bezieler van de ACHradio is ook van de partij!

Ook Nathan zal erbij zijn.

Close